Nyheter fra Polarfisk - om vår russiske kaviar: Sturgeon Caviar

Nyheter om og fra Polarfisk

Vi gir deg nyheter om og fra Polarfisk. Nyheter i media eller meldinger til våre investorer, partnere, kunder og forbrukere. Her finner du også produktinformasjon om Sturgeon Caviar i smaksvariantene: Arctic Black, Arctic Gold og Arctic Diamond. Legg igjen din e-postadresse og vi varsler deg ved nyheter.

Stør-selskapet Polarfisk jakter nye investorer til luksuskaviar

Meløy selskapet Polarfisk ønsker å utvide kapitalen med inntil 49 millioner kroner. Håper å produsere 500 kilo russisk kaviar neste år.

Polarfisk vil selge russisk kaviar for 200 millioner

Polarfisk forventer en omsetning på inntil 200 millioner med et driftsresultat på inntil 135 millioner ved leveranser av 10 tonn eksklusiv russisk kaviar årlig.

Miljøvennlig oppdretter søker investorer

Polarfisk har et miljøvennlig landbasert oppdrettsanlegg for stør og produksjon av russisk kaviar. Selskapet renser og gjenbruker 99% av vannet i anlegget.

Rekordinteresse for emisjon i Polarfisk

Daglig leder i Polarfisk AS, Anker Bergli, melder om rekordstor interesse for den pågående emisjonen i selskapet. Vi har mottatt mer enn hundre bestillinger siste uke!

Emisjon i Polarfisk AS – Frist 6. November

Polarfisk inviterer aksjonærer og andre interesserte til å tegne seg i en ny emisjon på inntil 9 millioner kroner, med tegningsfrist 6. November 2019.

Veien videre for Polarfisk AS

Polarfisk er godt i gang med oppdrett av sterlett og russisk stør for produksjon av ekte russisk kaviar. Her kan du lese om planer for Polarfisk AS.

Lokker med stør-eventyr

Kapital skriver om Polarfisk: Over 70.000 kroner kiloen for russisk kaviar. Som følge av svimlende priser satser Polarfisk på high tech-oppdrett av stør i Nord-Norge.

Vil produsere russisk kaviar

Hentet 19 millioner kroner til oppdrett av stør. Nå sitter gründer Anker Bergli med 58 prosent av aksjene i selskapet som er priset til 69 millioner kroner.

Anker satser stort i Meløy

Caviar fra størfisk kan bli vår nye storsatsing i Meløy med opptil 30-50 nye arbeidsplasser, sier gründer og daglig leder i Polarfisk AS, Anker Bergli

Først i Norge på oppdrett av stør

Polarfisk AS ønsker å sette Nord-Norge på kartet gjennom å oppdrette størfisk med produksjon av rogn som foredles til ekte kaviar.

Informasjonsbrev fra Polarfisk AS

Polarfisk AS kan være klar til å starte industriell produksjon av eksklusiv «russisk» caviar innen utgangen av 2019. Det forteller daglig leder i Polarfisk AS, Anker Bergli.

Viktig Milepæl – Trenger Kapital

Først fikk han Norges første konsesjon i sitt slag – nå har Anker Bergli og hans Polarfisk AS nådd en ny milepæl. Nemlig 70.000 sprell levende fisk av typen eksklusiv stør.

Gullkantet kaviar-eventyr

Nytt i Norge: Gründer Anker Bergli og Polarfisk AS er sikre på suksess etter en vellykket oppstart av Norges aller første landbaserte oppdrettsanlegg for stør.

Klarsignal for russisk kaviar fra Nordland

Med 12 liter rogn som utgangspunkt vil oppdrettsgründer Anker Bergli etablere landets første anlegg for oppdrett av stør og produksjon av russisk kaviar.

Han kan skape en eksklusiv gullgruve

Potensial på 120 millioner kroner i året. Anker Bergli kan være i ferd med å realisere et mat-eventyr av de sjeldne i Bjærangsfjord i søndre Meløy.

Først med russisk kaviar-satsing i Norge

Polarfisk skal bygge Norges første anlegg for oppdrett av stør og produksjon av russisk kaviar. Det blir Norges første oppdrettsanlegg for russisk-, sibirsk-, og sterlett størfisk.

Løyve til vassuttak frå Storågavassdraget

NVE gir Polarfisk AS løyve til eit begrensa vassuttak frå Storågavassdraget for landbasert oppdrett av fisk, i Bjerangsfjorden i Meløy kommune i Nordland

0